Toon je hart – in actie voor de Hartstichting

De wedstrijdshirts die de spelers van Feyenoord en Sparta donderdag hebben gedragen in de benefietwedstrijd ‘voor het leven’, zullen worden geveild ten bate van de Hartstichting.  Het doel van deze wedstrijd is om zoveel mogelijk geld op te halen voor AED (automatische externe defibrillator) buitenkasten. Om meer levens te kunnen redden zijn niet alleen meer burgerhulpverleners, maar ook meer geregistreerde en beschikbare AED’s nodig. 
Veel automatische externe defibrillators bevinden zich binnen in bijvoorbeeld kantoorpanden. Met de opbrengsten van de benefietwedstrijd zal de Hartstichting 200 extra AED’s 24 uur per dag toegankelijk maken voor burgerhulpverleners. Hiervoor zullen AED’s aan de buitenzijde van een gebouw worden geplaatst en worden aangemeld bij het reanimatie-oproepsysteem, zodat opgeroepen burgerhulpverleners onderweg naar een slachtoffer een AED kunnen oppikken.
Benefietwedstrijd Hartstichting
De wedstrijdshirts die de spelers van Feyenoord en Sparta donderdag 24 maart 2016 hebben gedragen in de benefietwedstrijd ‘voor het leven’, zullen worden geveild ten bate van de Hartstichting. Het doel van deze wedstrijd is om zoveel mogelijk geld op te halen voor AED (automatische externe defibrillator) buitenkasten. Om meer levens te kunnen redden zijn niet alleen meer burgerhulpverleners, maar ook meer geregistreerde en beschikbare AED’s nodig. Veel automatische externe defibrillators bevinden zich binnen in bijvoorbeeld kantoorpanden. Met de opbrengsten van de benefietwedstrijd zal de Hartstichting extra AED’s 24 uur per dag toegankelijk maken voor burgerhulpverleners.
Wil jij zo’n uniek  shirt in bezit krijgen en daarmee ook nog eens de Hartstichting steunen? Bied dan mee op jouw favoriete shirt via www.veiling.nl. De veiling sluit op 31 maart aanstaande om 21.00 uur. De opbrengst gaat volledig naar de Hartstichting.
UPDATE: De Veiling van de gesigneerde shirts hebben een bedrag van 11580 Euro voor de Hartstichting opgeleverd. 

Recent bekeken